Opdrachten zoals notuleren en uitwerken interviews/gesprekken (transcripties)

Wij voeren deze opdrachten graag voor u uit voor vergaderingen eenmalig of bijvoorbeeld een vaste vergadering die regelmatig plaatsvindt. Wij bespreken alles met u zoals hoe u het aangeleverd wilt hebben en wanneer. Vraag naar de tarieven!

Een tijdelijke medewerker bij u op locatie of op afstand: detachering

Heeft u voor een korte of lange periode een medewerker nodig bij u op locatie of op afstand dan regelen wij dat voor u! Wij nemen uw zorgen uit handen. Gaat een medewerker voor u werken vanuit huis dan vragen wij u de benodigde middelen zoals bijvoorbeeld een laptop ter beschikking te stellen met de benodigde werkende applicaties. Verder draagt u dan eventueel zorg voor de benodigde werkende applicaties/systemen zodat de medewerker thuis uw werkzaamheden goed uit kan voeren.

Kosten

-wij brengen een uurtarief in rekening exclusief B.T.W. en eventuele bijkomende kosten zoals reiskosten. 
-u hoeft de medewerker niet in dienst te nemen
-wij blijven de medewerker begeleiden en houden contact met u en adviseren waar nodig

Een vaste medewerker bij u op locatie: werving- en selectie of aanname na een periode van detachering

Het vinden van de juiste persoon op de juiste plaats in uw organisatei is niet eenvoudig. Werven en selecteren van personeel is vaak tijdrovend! Heijmans Kantoorservice neemt de werving en selectie van uw personeel graag van u over! Wij gaan voor u op zoek naar een medewerker die voldoet aan uw eisen. Er wordt zeer zorgvuldig bekekenn of de persoon past bij uw wensen en uw organisatie.

Enkele voordelen als u kiest voor werving en selectie of aanname na detachering

-Wij regelen het hele traject van het begin tot het einde.
-Wij selecteren enkele goede kandidaten
 en u bepaalt alleen nog maar wie het wordt.
-De medewerker komt bij u in dienst, u kunt zelf een contract aanbieden 
-U bespaart al met al heel veel tijd en tijd is ook geld

Kosten

Werving- en selectie: wij berekenen een fee. Mocht de medewerker na 3 maanden onverhoopt uit dienst gaan dan ontvangt u de helft van de fee terug. Natuurlijk probeert u dat te voorkomen en daar willen wij u ook in adviseren, maar als een medewerker toch vertrekt, dan weet u dat u niet het gehele bedrag kwijt bent. Een prettige gedachte!

Een medewerker die 3 maanden of langer gedetacheerd werkzaam is bij u mag u overnemen van ons. U betaalt dan een afkoopsom. U mag geen medewerkers in dienst nemen zonder afkoop. Dit is dus niet mogelijk bij detachering korter dan 3 maanden. 

 

 


Meer weten?

Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contact formulier op de website in!                         

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.